Looking For Anything Specific?

Manavgatta Yangın : Manavgat yangını kontrol altında, Akseki'de yangın devam ... : Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü.

Manavgatta Yangın : Manavgat yangını kontrol altında, Akseki'de yangın devam ... : Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü.. Hayvanlar ile insanların etkileyici dostluğu manavgat'taki yangın evleri kül etti Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde. Manavgat'ta başlayan yangın devam ediyor. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi.

Yangından 61 kişinin etkilendiği bildirildi. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Manavgat'ta başlayan yangın devam ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü. Hayvanlar ile insanların etkileyici dostluğu manavgat'taki yangın evleri kül etti

Manavgat Yangın Yönetim Merkezi Faaliyete Geçti - Son Dakika
Manavgat Yangın Yönetim Merkezi Faaliyete Geçti - Son Dakika from foto.sondakika.com
Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. 3 kişinin hayatını kaybettiği bölgede evler alevler arasında kaldı ve birçok hayvan telef oldu. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle.

Dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı.

Hayvanlar ile insanların etkileyici dostluğu manavgat'taki yangın evleri kül etti Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Manavgat'ta başlayan yangın devam ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü. Manavgat'ta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Yangından 61 kişinin etkilendiği bildirildi. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Tarım arazilerinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle mahallede yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Yangının 4 ayrı yerden çıkması sabotaj iddiasını da gündeme. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı.

Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, aa muhabirine, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Manavgat'taki yangın kontrol altına alındı mı? Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü.

Son dakika: Antalya Manavgat orman yangını son durum ve ...
Son dakika: Antalya Manavgat orman yangını son durum ve ... from i1.wp.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Manavgat'ta başlayan yangın devam ediyor. Manavgat ilçesinde dört ayrı noktada çıkan orman yangını sonucu kalemler mahallesi'nde çok sayıda ev yandı. Yangından 61 kişinin etkilendiği bildirildi. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı.

3 kişinin hayatını kaybettiği bölgede evler alevler arasında kaldı ve birçok hayvan telef oldu. Antalya'nın manavgat ilçesinde yangın çıktı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Manavgat'ta başlayan yangın devam ediyor. Yangının 4 ayrı yerden çıkması sabotaj iddiasını da gündeme. Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında otluk alanda bölgede esen şiddetli poyrazın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki ev, samanlık ve. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi.

Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. 3 kişinin hayatını kaybettiği bölgede evler alevler arasında kaldı ve birçok hayvan telef oldu. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Manavgat'ta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen: Yangın Manavgat ...
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen: Yangın Manavgat ... from icdn.ensonhaber.com
Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, aa muhabirine, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Manavgat'ta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında otluk alanda bölgede esen şiddetli poyrazın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki ev, samanlık ve.

Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü.

Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, aa muhabirine, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı. Antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü. Manavgat'ta kriz masası oluşturularak evleri boşaltılan vatandaşlar için 700 civarında konaklama. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde yangın çıktı. Tarım arazilerinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle mahallede yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı.

Posting Komentar

0 Komentar